× Known issues with either the gnosis component or plugin.

Resolved: Known issue

  • philou
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
7 years 8 months ago - 7 years 8 months ago #1064 by philou
Resolved: Known issue was created by philou
Hello
Into "known issue" topic, I think you mean the following:
from a category, when clicking on a word, it is always the same definition of the same word that is displayed ? However, the ID is right in address bar, bur it is always ID 1 that is used.to display Definition, Example...
Thank you to see what appens (sorry for my english :( )
Last edit: 7 years 8 months ago by admin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago - 7 years 8 months ago #1091 by admin
Replied by admin on topic Known issue
Hi Philou,

This should be fixed as of gnosis 1.0.4. Hypermodern.org is running live 1.0.4 and is not experiencing the issue you described.

If you ARE running 1.0.4, and still experiencing this issue, can you tell me what sort of SEF settings you are using?
Last edit: 7 years 8 months ago by admin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • philou
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
7 years 8 months ago #1119 by philou
Replied by philou on topic Known issue
Hi Admin
Thank you for your reply
I think the best is that you have my website address:
philippe-curtil-osteopathe.fr/index.php/fr/
Glossaire ou Glossary inton top menu
I use Rewriting URL as SEF as you can see on the attachment
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #1121 by admin
Replied by admin on topic Known issue
To me it still looks like you are using an outdated version of Gnosis. Can you try to download Gnosis from hypermodern.org/index.php/joomla-extensi...lossary/gnosis-1-0-4 and reinstalling? The tables hasn't changed so the terms and definitions should still be there after install.

See how your links end with:
?view=word

That hints at gnosis 1.0.3 or earlier where the router wasn't handling the URL correctly. 1.0.4 Corrects those issues.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #1122 by admin
Replied by admin on topic Known issue
I noticed also that you are using FaLang as a component and I wonder if perhaps there is a compatibility issue between falang and gnosis. If 1.0.4 does not solve the issue, the issue may be compatibility with FaLang.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • philou
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
7 years 8 months ago #1123 by philou
Replied by philou on topic Known issue
You are right, I works fine know on my local version of Joomla. I'll update my distant version soon!
The problem is that I downloaded Gnosis juste the day before 24 of june and version 1.04 was not available yet ;)
Thanks a lot

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.136 seconds